Definitii

Platformă - pagina/site-ul localbooking.md

Serviciul turistic - achiziționarea, comandarea, plata, sau serviciul de rezervare online.

Utilizator - orice persoană sau entitate care accesează sau ulilizează platforma

Turist - Utilizatorul care beneficiaza de Serviciul Turistic din listata platformei.

Platforma

Platforma este operata de catre “TENERVENT” SRL, avand sediul pe str. C.Brincusi, 124/1, Chisinau, si fiind inregistrata cu IDNO 1012600002853.

Plata

In functie de termenii si conditiile impuse de Furnizorul de Servicii de Cazaree, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Loocalbooking. Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site. Plata se poate efectua cu principalele carduri de credit recunoscute si prezentate pe Site (VISA si MasterCard. Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Din momentul în care efectuați rezervarea, noi acţionăm exclusiv ca intermediar între dumneavoastră şi Furnizorul de Servicii de Cazaree. Transmitem detaliile rezervării dumneavoastră către Furnizorul (Furnizorii) de Servicii de Cazaree relevant (relevanți) şi vă trimitem un e-mail de confirmare pentru şi în numele Furnizorului de Servicii de Cazaree.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii:

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

Anulari (Rambursarea platii) si Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat (si Furnizorul de Servicii de Cazare permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, in scris sau telefonic Localbooking despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite Servicii de Cazare sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Localbooking sau Furnizorul de Servicii de Cazare accepta toate formele de cereri scrise. Localbooking sau Furnizorul de Servicii de Cazare nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului.

In cazul unei anulari/modificari, ce implica retur de bani, acestia vor fi returnati direct pe cardul utilizat de catre Dvs in timpul achitarii serviciilor procurate.

Politica de Securitate

Loocalbooking utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare.

Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita.

Politica de Confidentialitate

LocalBooking va stoca unele date personale pentru a putea inregistra si executa comanda plasata de Dvs. Noi vom partaja datele Dvs de contact (precum ar fi numele si numarul de telefon) cu Furnizorul Serviciilor de Cazare pentru ca acesta sa va poata contacta si asigura executia/livrarea corecta a serviciului procurat de Dvs.

LocalBooking se angajeaza sa se asigure ca confidetialitatea Dvs este protejata. Datele personale ale Dvs vor fi partajate cu entitati terte doar in modul descris mai sus, cu scopul asigurarii prestarii/livrarii serviciilor procurate de catre Dvs.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Loocalbooking isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Forta Majora

Loocalbooking nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Localbooking sau furnizorii sai.

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

Login

Register